Bij Hillenaar Uitvaartzorg kosteloos en zonder verplichtingen uw uitvaart vooruit bespreken en uw wensen vastleggen.

De dood is steeds minder een taboe. Tegenwoordig wordt er makkelijker tijdens het leven al gesproken over hoe mensen hun eigen uitvaart graag geregeld zien.

Bij veel uitvaartondernemingen kunt u een ‘laatste wensenboekje’ bestellen. Wij vinden zo’n boekje wat u zelf moet invullen tekort schieten. Vaak blijven er dan toch nog vragen open over de mogelijkheden. Het is prettiger wanneer u al uw vragen direct aan een ervaren uitvaartleider kunt stellen. Daarom raden wij u aan om met ons een afspraak voor een voorregeling te maken. Kosteloos en zonder verplichtingen.

Bij Hillenaar Uitvaartzorg is er veel ervaring met het verzorgen van een voorregeling. In een persoonlijk gesprek leggen wij u op heldere wijze uit wat er allemaal mogelijk is. Daarbij houden wij rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Een voorregeling kunnen wij gewoon bij u thuis aan de keukentafel verzorgen. Volledig kosteloos en zonder verdere verplichtingen zetten wij de wensen ten aanzien van uw uitvaart voor u op papier.

Na het gesprek krijgt u binnen 14 dagen een keurig digitaal en/of papieren document van ons aangeleverd waarin het hele verloop van uw uitvaart is vastgelegd. Voor uzelf en uw nabestaanden een hele geruststelling. Zo is het op het moment van overlijden voor alle betrokkenen duidelijk wat er precies geregeld moet worden op een manier die bij u past.

Belt u ons gerust om een afspraak te maken op 06-13221600  (even klikken om te bellen)

Of vul het onderstaande contactformulier in.

(wij nemen daarna z.s.m. contact met u op)