Wij zijn pas tevreden wanneer wij uw verwachtingen overtreffen!

Hillenaar Uitvaartzorg is een eigentijdse uitvaartonderneming waar op professionele wijze met respect invulling wordt gegeven aan het laatste afscheid.

Met beide benen in het hier en nu verzorgen wij alles rond een overlijden. Samen met nabestaanden werkt Hillenaar Uitvaartzorg toe naar een uitvaart die, net als ieder mens, een uniek karakter heeft dat recht doet aan de wensen en het levensverhaal van degene die gestorven is.

René Hillenaar, eigenaar en uitvaartleider van Hillenaar Uitvaartzorg:

‘Met ruim 25 jaar ervaring weet ik als geen ander wat mensen belangrijk vinden wanneer zij afscheid moeten nemen van iemand die hen dierbaar is. Door goed te luisteren naar de wensen en vanuit mijn ervaring suggesties en ideeën aan te dragen, streef ik er altijd naar om de verwachtingen van nabestaanden te overtreffen. Pas wanneer men na afloop van de uitvaart tegen mij zegt dat alles nog beter is verlopen dan gewenst, ben ik tevreden.
Het laatste afscheid is een eenmalige gebeurtenis die niet overnieuw gedaan kan worden. Ik blijf er dan ook altijd naar streven om, samen met familieleden, vrienden en andere betrokkenen, van de uitvaart een onuitwisbare mooie herinnering te maken die bijdraagt aan een eerste stap op weg naar verwerking van het verlies.’