Bij Hillenaar Uitvaartzorg vinden wij de thuisopbaring de mooiste manier om op een persoonlijke wijze afscheid te kunnen nemen van uw dierbare.

Wanneer dit echter niet uw voorkeur heeft, of er is in uw situatie geen geschikte mogelijkheid voorhanden, dan is bijvoorbeeld een opbaring in een uitvaartcentrum een goede keuze. In een uitvaartcentrum kan een overledene professioneel gekoeld worden. U kunt er vaak op afspraak op bezoek komen of een sleutel krijgen van een speciale rouwkamer waar u, tot op de dag van de uitvaart, op door u zelf gekozen momenten, terecht kunt om bij uw dierbare te zijn.

De Boskamer in Afscheidshuis Klaphek

Een locatie die wij u van harte aan kunnen bevelen is Afscheidshuis Klaphek aan de Klaphekweg in Ede. In dit nieuwe sfeervolle uitvaartcentrum kunt u in een huiselijke omgeving op een ontspannen wijze afscheid nemen van uw dierbare. Ook is het mogelijk om op deze locatie een sleutel te krijgen van één van de kamers die, tot op de dag van de uitvaart, de hele dag toegankelijk voor u zijn. Zo lang en zo vaak u maar wilt.

Maar er zijn beslist nog meer mogelijkheden. In overleg kunnen wij ook samen met u kijken naar andere locaties waar een overledene opgebaard kan worden. Of dit kan en is toegestaan, hangt van de locatie af. Wij informeren u daar graag verder over.

 

Hillenaar Uitvaartzorg

Ervaren vanaf 1996

Betrokken, Betrouwbaar, Bekwaam