Een uitvaart is maatwerk. Bij Hillenaar Uitvaartzorg zijn wij ons zeer bewust van het feit dat ieder mens uniek is. Daarbij hoort ook een unieke uitvaart die past bij de persoonlijkheid van uw dierbare en het leven wat hij of zij geleefd heeft.

De kosten zijn sterk afhankelijk van de keuzes die gemaakt worden. Een begrafenis brengt vaak meer kosten net zich mee dan een crematie. Ook de locatie van een uitvaart kan mede bepalend voor de kosten zijn. Zo liggen de kosten voor een begrafenis in de Randstad vaak aanzienlijk hoger dan bijvoorbeeld in het noorden van het land.

Ook het gekozen vervoer, het model uitvaartkist, de catering en het aantal genodigden zijn sterk van invloed op de kosten. Daarnaast zijn rouwadvertenties (en met name die in de landelijke dagbladen) behoorlijk kostenverhogend.

Zo zijn er nog meer zaken die de kosten van een uitvaart bepalen.

Gemiddeld kost een begrafenis tussen € 8.500,- en € 11.000

Voor een crematie is dit gemiddeld tussen € 6.500,- en € 9.000

  •  Bovenstaande bedragen  zijn slechts gemiddelden. Afhankelijk van uw wensen kunt u hoger of  lager  uitkomen.

Geen uitvaartpakketten, maar gewoon een eerlijke prijs en een heldere kostenbegroting.

Bij Hillenaar Uitvaartzorg houden we niet van de zogenaamde uitvaartpakketten die steeds vaker door uitvaartondernemers gepresenteerd worden. Vaak blijken dit niet meer dan ‘goedkope’ lokkertjes om het maar eens oneerbiedig te zeggen. In de meeste gevallen zijn er toch weer bijkomende kosten omdat uw wensen niet geheel door het betreffende pakket gedekt worden.

Wij werken qua kosten op transparante wijze. Kort maar krachtig gezegd: U betaalt wat u afneemt. Niet meer en niet minder.

Wij zijn niet gebonden aan vaste leveranciers waardoor we voor een eerlijk tarief kunnen werken. 

De overige kosten zijn dus afhankelijk van uw persoonlijke wensen en uw beschikbare budget.

Aan het einde van het regelgesprek met Hillenaar Uitvaartzorg, ontvangt u van ons direct een kostenbegroting. Zo weet u precies waar u financieel gezien aan toe bent. Mochten de kosten u op dat moment tegenvallen, dan kijken we samen wat er anders kan om de uitvaart voor u betaalbaarder te maken zonder dat dit ten koste van een respectvolle uitvaart gaat.

Het oneerbiedige woord ‘Budgetuitvaart”

Wij zien steeds vaker aanbieders van zogenaamde ‘budgetuitvaarten’

Laat u hierdoor niet misleiden. Er kleven bij dit soort aanbieders vaak nogal wat nadelen aan de te snelle en onpersoonlijke manier waarop een uitvaart geregeld wordt. Daarnaast stijgen hun kosten vaak ook wanneer u uitgebreidere wensen heeft.

Soms hebben nabestaanden een erg klein budget om een uitvaart te regelen. Bij Hillenaar Uitvaartzorg hebben wij meermaals gezien dat wij alsnog tot 5% goedkoper kunnen zijn dan de zogenaamde budgetaanbieders. Vanzelfsprekend gaat het dan vaak om bescheiden uitvaarten. Maar bescheiden wil bij ons niet zeggen dat een uitvaart minder respectvol wordt geregeld en begeleid. Wij zijn creatief in het bedenken van oplossingen voor nabestaanden die met een zeer klein budget toch graag een waardig en passend afscheid van hun dierbare willen organiseren.

Ook wanneer er sprake is van een klein budget, krijgt u bij ons te maken met één vaste en betrokken contactpersoon die u naar eer en geweten helpt om van het laatste afscheid van uw dierbare een mooie blijvende herinnering te maken die een belangrijke bijdrage levert aan de eerste stap naar rouwverwerking.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de kosten of een heldere offerte.

06-13221600 

(even klikken om te bellen)

 Hillenaar Uitvaartzorg

Ervaren vanaf 1996

Betrokken, Betrouwbaar, Bekwaam