Na een overlijden valt er vaak erg veel te regelen. Administratieve en financiële zaken. Van het opzeggen van abonnementen tot het verdelen van de erfenis. Ook kunt u te maken krijgen met het leegruimen van een woning.

Naast de praktische afhandeling vallen nabestaanden na de uitvaart vaak ook in een zwart gat. Het is ook niet zeldzaam dat mensen na het verlies van een dierbare moeilijk of niet tot rouwverweking komen.

Bij Hillenaar Uitvaartzorg krijgt u desgewenst praktische en/of emotionele nazorg aangeboden.

Zo’n 14 dagen na de uitvaart nemen wij contact met u op. Wij horen dan in de eerste plaats graag even van u hoe u terugkijkt op de uitvaart. Daarnaast zijn wij benieuwd hoe het met u gaat. Loopt u nog tegen administratieve of andere praktische zaken aan? Kunt u uw verdriet de baas nu het leven weer ‘gewoon’ verder gaat?

Samen met u kijken we graag nog even of u hulp nodig heeft. Soms kunnen wij deze hulp zelf bieden, maar vaak is een hulpvraag ook beter te behandelen door een ervaren professional. Wij kunnen u vanuit ons brede netwerk in contact brengen met betrokken experts op onder andere de volgende gebieden:

  • Verliesverwerking voor volwassenen door een erkend rouwdeskundige
  • Kinderen en rouw
  • Afhandeling van de nalatenschap,
  • Administratie
  • Opruimen en/of afvoeren van overgebleven inboedel

 

Hillenaar Uitvaartzorg

Ervaren vanaf 1996

Betrokken, Betrouwbaar, Bekwaam