Traditioneel of eigentijds; bij Hillenaar Uitvaartzorg kan het precies zoals u wilt.

U wilt vanzelfsprekend dat alles op de dag van de uitvaart precies zó verloopt als bij u en uw dierbare past. Het afscheid van iemand die is overleden, is een belangrijk en emotioneel moment voor u als nabestaanden. Wij begrijpen dat als geen ander. We doen er dan ook alles aan om er samen met u een mooi, respectvol en passend vaarwel van te maken.

Op de locatie waar een uitvaartplechtigheid gehouden wordt, kan vrijwel altijd beeld en geluid afgespeeld worden. Gelukkig is het tegenwoordig steeds meer gebruikelijk om, naast favoriete muziekstukken, ook foto’s en video’s tijdens een rouwdienst te vertonen. Mocht er op de locatie van uw keuze geen geschikte apparatuur aanwezig zijn, dan kunnen wij daar voor zorgen.

De plechtigheid kunt u precies zo invullen zoals u dat wenst. Wanneer er sprake is van een kerkelijke afscheidsdienst, dan bespreekt u de inhoud van de plechtigheid hoofdzakelijk met de voorganger. In veel andere situaties kunnen wij u daarbij ondersteunen.

Tijdens de plechtigheid worden er vaak ook door familieleden, vrienden of collega’s toespraken gehouden. De levensloop van de overledene maakt daar meestal deel van uit.

Wanneer het voor nabestaanden niet mogelijk is om zelf te spreken, kunt u dat volledig aan ons uit handen geven. Uitvaartleider René Hillenaar is een ervaren tekstschrijver en spreker die bovendien het grootste deel van zijn speciaal voor u geschreven toespraken uit het hoofd ten gehore brengt. Dit maakt de afscheidsplechtigheid nog persoonlijker dan wanneer een tekst alleen maar van papier wordt opgelezen.

Ook het begeleiden van de kist door professionele dragers of door nabestaanden is een keuze die gemaakt kan worden. Het is absoluut mogelijk om als familie, vrienden of collega’s de kist zelf te begeleiden. Dit maakt de uitvaart tot een nog persoonlijker geheel. Wij helpen u daar graag bij.

Verder zijn er talloze mogelijkheden en rituelen die tijdens een plechtigheid gebruikt kunnen worden. Ieder mensenleven is uniek en ook het laatste afscheid mag uniek zijn en passen bij de persoon zoals u uw dierbare gekend heeft.

Wij zijn u graag van dienst met onze suggesties en expertise als het gaat om de laatste groet. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Hillenaar Uitvaartzorg

Ervaren vanaf 1996

 Betrokken, Betrouwbaar, Bekwaam