Kwalitatief uitmuntend rouwdrukwerk vinden wij bij Hillenaar Uitvaartzorg belangrijk. Zo hechten veel nabestaanden vaak veel waarde aan een professioneel uitgevoerde rouwkaart met een persoonlijke uitstraling.

Een rouwkaart was vroeger vaak een standaard uitgevoerd model met een zwarte of grijze rand. Wat dat betreft is er gelukkig veel veranderd.

Door moderne technieken kan de rouwkaart vandaag de dag precies zo worden uitgevoerd als u dat wilt. Het gebruik van een foto van uw dierbare of andere eigen foto’s die belangrijke herinneringen voor u zijn, kunnen gebruikt worden om van de rouwkaart een unieke kennisgeving van het overlijden te maken.

Wanneer u geen eigen foto kunt of wilt gebruiken, dan hebben wij een unieke collectie foto’s die geschikt zijn voor een rouwkaart. Deze foto’s zijn gemaakt door bevriende fotografen en onszelf. Wanneer u één van onze foto’s uitkiest, dan garanderen wij dat deze daarna definitief uit ons bestand verwijderd wordt, zodat u gegarandeerd over uniek fotomateriaal voor de rouwkaart kunt beschikken dat slechts éénmaal gebruikt zal worden.

Naast de rouwkaart, kunnen wij ook al het overige rouwdrukwerk in eersteklas kwaliteit voor u verzorgen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • Gedachtenisprentjes
  • Dankkaartjes
  • Rouwadvertenties in kranten
  • Programmaboekjes voor de uitvaartplechtigheid
  • Liturgieën
  • Een foto voor op de kist

Wij werken uitsluitend samen met de beste professionals op het gebied van rouwdrukwerk.

Natuurlijk staan wij u ook terzijde met het samenstellen van de teksten voor het te gebruiken rouwdrukwerk.

Hillenaar Uitvaartzorg

Ervaren vanaf 1996

Betrokken, Betrouwbaar, Bekwaam